0
ELS SECRETS DE LA RATAFIA. INGREDIENTS, ELABORACIO I RATAFIES

ELS SECRETS DE LA RATAFIA. INGREDIENTS, ELABORACIO I RATAFIES

Escudero Rivas, Pep

17,00 €
IVA inclós
Disponible en 2 setmanes
Editorial:
VARIAS
Any d'edició:
2020
Matèria
No ficció
ISBN:
978-84-17116-28-6
Pàgines:
112
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
Cultura Popular
17,00 €
IVA inclós
Disponible en 2 setmanes
Afegir a favorits

Tota la informacio per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients Ðcom l'aiguardent, les herbes i les especies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l'aiguaÐ, les proporcions i les fases de la seva elaboracio. Es un referent, una guia detallada per a lÕelaboracio de la ratafia. Ofereix alguns consells per a combinar saviament les diferents herbes aromatiques i les especies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringencia. Ens detalla les formules per a calcular la proporcio de lÕaigua, el sucre i el xarop en la maceracio. El llibre tambe tracta sobre lÕorigen i la tradicio de la ratafia, aixi com de les primeres receptes documentades, algunes inedites. Tambe fa un acurat repas de lÕevolucio del producte al llarg del temps i descriu les diferents ratafies del mercat. La ratafia es un licor dol que compta amb una llarga tradicio popular. Es tambe un producte representatiu de la cultura i de la gastronomia catalana, reconeguda recentment com a Indicacio Geografica Protegida (IGP) per la Unio Europea.

Tota la informacio per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients Ðcom l'aiguardent, les herbes i les especies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l'aiguaÐ, les proporcions i les fases de la seva elaboracio. Es un referent, una guia detallada per a lÕelaboracio de la ratafia. Ofereix alguns consells per a combinar saviament les diferents herbes aromatiques i les especies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringencia. Ens detalla les formules per a calcular la proporcio de lÕaigua, el sucre i el xarop en la maceracio. El llibre tambe tracta sobre lÕorigen i la tradicio de la ratafia, aixi com de les primeres receptes documentades, algunes inedites. Tambe fa un acurat repas de lÕevolucio del producte al llarg del temps i descriu les diferents ratafies del mercat. La ratafia es un licor dol que compta amb una llarga tradicio popular. Es tambe un producte representatiu de la cultura i de la gastronomia catalana, reconeguda recentment com a Indicacio Geografica Protegida (IGP) per la Unio Europea.

Articles relacionats

  • L'UNIVERS GROC
    L'UNIVERS GROC
    ESPINOSA, ALBERT
    L'esperada continuació d'El món groc, el best-seller d'Albert Espinosa que ha venut més de 2 milions d'exemplars a tot el món LA LLUM SEMPRE TORNA SI SAPS ESPERAR. Si El món groc et va fer descobrir aquelles persones que, movent-se entre l'amor i l'amistat, canviaran i enlluernaran la teva vida amb només una conversa, L'univers groc t'ensenyarà com buscar-les, com deixar que et...
    Disponibilitat inmediata

    22,90 €

  • RETRATS EN JAZZ
    RETRATS EN JAZZ
    HARUKI MURAKAMI
    Un atles sentimental del jazz de Haruki Murakami.Haruki Murakami va gestionar un club de jazz durant molts anys abans de dedicar-se a temps complet a l’escriptura. I llegint Retrats en jazz, us semblarà que seieu en una de les taules del local per prendre alguna cosa mentre ell mateix comenta el que sona i n’explica curiositats, anècdotes i troballes inesperades. El jazz és una...
    Disponibilitat inmediata

    20,90 €

  • CUINA O BARBARIE ED. 2025
    CUINA O BARBARIE ED. 2025
    NICOLAU I ROCABAYERA, MARIA
    «Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèsties, cuineu!» Cuinar no és obeir unes instruccions, ni sotmetre’ns a una llista d’ingredients, ni planificar minuciosament la compra del supermercat. Ben al contrari, cuinar és tot allò que passa als ...
    Disponibilitat inmediata

    18,95 €

  • ISLANDIA
    ISLANDIA
    XAVIER MORET
    Cuando Jorge Luis Borges visitó Islandia por primera vez, supo de inmediato que aquella tierra no lo decepcionaría. Tal vez sea por sus cientos de cascadas, sus imponentes volcanes o los glaciares que la cubren. Pero más allá de este inhóspito paisaje, de las espectaculares auroras boreales o del sol de medianoche, este país alberga una riqueza cultural por descubrir. En este v...
    Disponibilitat inmediata

    18,90 €

  • A FOC LENT
    A FOC LENT
    ARNAU PARÍS MASIP
    Un relat inspirador de superació, aventura i gastronomia, escrit pel conegut guanyador de MasterChef i col·laborador del Cuines.Un relat inspirador de superació, aventura i gastronomia. Com pot ser que algú que ja té el futur planificat, molt lluny de la cuina, acabi fent un gir absolut a la seva vida per perseguir el seu somni? L’Arnau París no és una persona pausada, al contr...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • LA PASSADA A L'ESPAI
    LA PASSADA A L'ESPAI
    VIDAL BOIX, MANEL
    Futbol, experiències i reflexions d'una de les figures més destacades, irreverents i seguides del panorama comunicatiu català.La passada a l’espai uneix la passió pel futbol amb una extraordinària introspecció personal i cultural. A través de les seves pàgines, l’autor ens transporta a un viatge per les seves experiències i reflexions sobre alguns dels futbolistes més icònics, ...
    Disponibilitat inmediata

    20,90 €