- Editorial:
- COLUMNA
- Any d'edició:
- 2021
- Matèria
- No ficció
- ISBN:
- 978-84-664-2770-8
- Pàgines:
- 192
- Enquadernació:
- Cartoné
- Col·lecció:
- FORA DE COL.LECCIO
LES MEVES MILLORS RECEPTES
Rafuel
Bochi, Patuuuu, a menjar!!!
Rafael Antonín, @rafuel55, cansat que les seves filles no es presentessin a taula al primer crit, va decidir convocar-les mitjançant les xarxes socials. Les noies van comparèixer a lacte, però no només això, sinó que lanunci va cridar latenció dels seus contactes. Així va ser com aquest cuiner apassionat, fet a si mateix, va descobrir el poder dinternet. Amb més de mig milió de seguidors a Instagram, el secret de @rafuel55 és presentar les receptes a un ritme trepidant i simpàtic. Daquesta manera tan personal, fàcil i dinàmica, ens ensenya a preparar a casa una cuina convincent i, sobretot, saborosa.
Des del seu perfil dInstagram, Rafael Antonín, el Chef Rafa, sha convertit en un dels instagramers gastronòmics amb més influència en aquesta xarxa social. La simpatia, la immediatesa i, sobretot, unes receptes molt saboroses i a labast de tothom són el secret del seu èxit.
@rafuel55
El llibre de receptes del cuiner més famós d'Instagram, amb més de 500.000 seguidors.Bochi, Patuuuu, a menjar!!!
Rafael Antonín, @rafuel55, cansat que les seves filles no es presentessin a taula al primer crit, va decidir convocar-les mitjançant les xarxes socials. Les noies van comparèixer a l'acte, però no només això, sinó que l'anunci va cridar l'atenció dels seus contactes. Així va ser com aquest cuiner apassionat, fet a si mateix, va descobrir el poder d'internet. Amb més de mig milió de seguidors a Instagram, el secret de @rafuel55 és presentar les receptes a un ritme trepidant i simpàtic. D'aquesta manera tan personal, fàcil i dinàmica, ens ensenya a preparar a casa una cuina convincent i, sobretot, saborosa.
Des del seu perfil d'Instagram, Rafael Antonín, el Chef Rafa, s'ha convertit en un dels instagramers gastronòmics amb més influència en aquesta xarxa social. La simpatia, la immediatesa i, sobretot, unes receptes molt saboroses i a l'abast de tothom són el secret del seu èxit.
@rafuel55
Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
