0
HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

LES OLLES · LES VERDURES

Marqués, Vicent

30,00 €
IVA inclós
Disponible en 2 setmanes
Editorial:
VARIAS
Any d'edició:
2019
Matèria
No ficció
ISBN:
978-84-949281-7-8
Enquadernació:
Cartoné
Col·lecció:
Història de la cuina catalana i occitana
30,00 €
IVA inclós
Disponible en 2 setmanes
Afegir a favorits

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina. En aquest segon volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes d’olles i de verdures que ens expliquen, no només com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats i d’unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.

«Això és una obra d’art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d’una sèrie molt important», Colman Andrews

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest segon volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes d'olles i de verdures que ens expliquen, no només com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.

«Això és una obra d'art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews

Articles relacionats

  • BARBIE. CELEBRACION DE UN ICONO
    BARBIE. CELEBRACION DE UN ICONO
    CAPELLA, MASSIMILIANO
    La obra más completa sobre la muñeca más famosa del mundo.  La primera historia oficial de un icono amado en todo el mundo: Barbie, mucho más que una muñeca. Barbie es Moda. Barbie es Arte. Barbie es el símbolo de la mujer emancipada de todas las culturas y países, cada vez más inclusiva y atenta a cuestiones sociales y globales, en consonancia con su lema: «Sé lo que quieras s...
    Disponibilitat inmediata

    35,00 €

  • ZELDA
    ZELDA
    BRENLLA, FRANCISCO J.
    ¿CONOCES LA MAGIA DE ZELDA?LA PANTALLA ES SOLO EL COMIENZOZelda es, junto con Mario, la gran creación del legendario Shigeru Miyamoto. Si Mario es la diversión pura, Zelda es el espíritu aventurero que todos llevamos dentro. Sirve, además, de escaparate en el que Nintendo expone las virtudes de cada una de sus consolas. Este volumen repasa de forma exhaustiva la historia de la ...
    Disponibilitat inmediata

    19,00 €

  • EL ARTE DEL LIDERAZGO EN 21 DIAS
    EL ARTE DEL LIDERAZGO EN 21 DIAS
    NAVONE, GIACOMO
    DESCUBRE CÓMO SER UN LÍDER EN SOLO 21 DÍAS CON ESTE LIBRO ÚNICO QUE CAMBIARÁ TU VIDA. El auténtico liderazgo comienza en ti, despierta al líder que llevas dentro. Este libro no es solo un libro, es una revolución personal y profesional que te impulsará, te desafiará y, lo más importante, te transformará profundamente.Descubre cómo el origen del liderazgo está en tu interior y s...
    Disponibilitat inmediata

    18,00 €

  • SUPER MARIO
    SUPER MARIO
    FERNÁNDEZ ROS, SALVA
    40 AÑOS REVOLUCIONANDO EL VIDEOJUEGO Super Mario Bros. cumple 40 años en 2025. De la mano del legendario Shigeru Miyamoto, un sencillo fontanero italiano con un simpático bigote revolucionó el mundo de los videojuegos en los años ochenta y se convirtió en su rey durante la década de los noventa. Desde entonces, Mario ha sido un referente constante para la industria, actuando co...
    Disponibilitat inmediata

    19,00 €

  • CALENDARIO 365 REFLEXIONES PARA MEJORAR 2025
    CALENDARIO 365 REFLEXIONES PARA MEJORAR 2025
    PROFIT EDITORIAL
    365 reflexiones para mejorar hará que este año desees que lleguen los lunes para mirar cada día la cita inspiradora para hacer tu trabajo que te ofrecemos en este calendario. Consejos e ideas de las mentes más privilegiadas sobre el éxito, el liderazgo o el fracaso, entre otros, para que afrontes tus responsabilidades con optimismo e ilusión. Un calendario que, además, es una ú...
    Disponibilitat inmediata

    14,96 €

  • PILDORAS CULTURALES
    PILDORAS CULTURALES
    MARTIN ESCOLAR
    Explora un mundo de curiosidades y despierta tu mente con cada página de este libro lleno de sorpresas y conocimientos. ¡Cultura en pequeñas dosis!  ¿Alguna vez te has preguntado por qué los cruasanes tienen forma de media luna? ¿O cómo surgieron los nombres de las notas musicales? ¿Y qué tal si te digo que existe un miedo irracional a la felicidad llamado querofobia? Este libr...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

Altres llibres de l'autor

  • HISTORIA CUINA CATALANA I OCCITANA V - EL BACALLA
    HISTORIA CUINA CATALANA I OCCITANA V - EL BACALLA
    MARQUES, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    Disponible en 2 setmanes

    35,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 4
    HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 4
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    Disponible en 2 setmanes

    30,00 €